Hondjes

Afspraak maken
Vooralsnog is Marjoleins Trimsalon twee dagen per week geopend. Dit komt doordat ik naast het trimmen van honden ook nog vier dagen per week werkzaam ben bij een slagerij in Meppel. In de toekomst hoop ik het aantal openingsdagen uit te breiden en dus op meerdere momenten per week klaar te kunnen staan voor u en uw hond.  

Openingstijden van Marjoleins Trimsalon: 
Donderdag: van 08:30 tot 18:00
Zaterdag: van 08:30 tot 17:00 

Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Deze afspraak kunt u maken voor op de donderdag of de zaterdag. In overleg is overigens veel mogelijk, komt ’s avonds u beter uit? Vraag naar de mogelijkheden.  

Het maken van een afspraak kan op verschillende manieren. U kunt mij bellen* of WhatsAppen** via 0627103333 , u kunt mij mailen** via info@marjoleinstrimsalon.nl of u kunt het contactformulier onder aan deze pagina invullen.  

*Kiest u om telefonisch contact op te nemen? Houd er dan rekening mee dat wij buiten de openingstijden minder gemakkelijk te bereiken zijn. Uiteraard nemen wij bij geen gehoor zo spoedig mogelijk contact met u op. 
**Denk er bij het maken van een afspraak via de mail of via WhatsApp aan om het ras van uw hond en de gewenste behandeling te vermelden.