Over Marjolein
Graag zou ik mijzelf nog iets uitgebreider willen voorstellen. Mijn naam is Marjolein Lommers, 29 jaar oud. Samen met mijn man Arjan, ons zoontje Jesse, dochter Iris en onze Friese Stabij Luna woon ik in Staphorst. Waar Arjan tevens het melkveebedrijf van zijn familie voort zet. Naast het trimmen ben ik ook werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang.

Vanaf jongs af aan ben ik al gek op dieren en kunnen we gerust stellen dat er eerder bij mijn ouders wel eens tijden geweest zijn dat we bijna in het bezit waren van een kleine kinderboerderij. Maar mijn liefde voor honden en paarden steekt er echt bovenuit!

Zo ben ik al ruim vijftien jaar in het bezit van een super ondeugende shetlander, Banjerd en mijn lieve paard Alanda. Met Alanda ben ik geregeld te vinden op concoursen hier in de buurt. Daarnaast vinden wij het heerlijk om lekker door de bossen te crossen.

Mijn liefde voor de honden is begonnen op het moment toen wij ‘vroeger’ ons eerste hondje Cindy kregen. Een West Highland White terriër. Cindy werd opgevolgd door Joy en Snowy, twee Shih Tzu’s met een erg leuk vachtje die ik al snel zelf begon te onderhouden.

Vanaf dit moment begon het honden trimmen steeds meer door mijn hoofd te spoken en besloot ik een opleiding tot hondentrimster te gaan volgen. Na enig onderzoek sprak de vakopleiding ‘honden toiletteren’ bij het HKI me het meest aan. In 2017 heb ik deze vakopleiding succesvol afgerond. Sindsdien sta ik niet alleen klaar voor onze eigen honden, maar ook voor die van u.

Sinds januari 2018 kan ik namelijk vol trots zeggen dat ik eigenaresse ben van Marjoleins Trimsalon aan de Lankhorsterweg 27  te Staphorst.

Marjoleins Trimsalon-2
Marjolein en alanda
Met hondjes